Duurzaam, handgemaakt en van hoge kwaliteit. Dat zijn onze 'Naami' bags. Groot, luxe en ideaal om mee te nemen bij elke gelegenheid. 

Veel tijd hebben wij besteed aan deze prachtige en stuk voor stuk unieke tassen.  Wij willen tassen die stevig zijn,  er prachtig uit zien door de luxe stoffen en die ideaal zijn als je ze wilt dragen om je arm of om een kinderwagen. Een tas die; veel spullen kan dragen, een goede kwaliteit van stof heeft en duurzaam is.  Op deze eigenschappen hebben wij goed gelet en getest.

Onze unieke inslag is dat wij niet alleen voor jou een gave tas hebben gemaakt, maar dat ook je mini er vanaf nu fashionable bij kan lopen! Wat is er nu leuker dan samen te matchen?  Een Mommy & Mini tas! Je kan de tassen als set bestellen, of los. Niet van alle tassen is er nog een mini. Echter kan je ook los een mini 'Naami bag' bestellen. Leuk als cadeautje!

De tas is groot genoeg voor om de stang van een wandelwagen of buggy.  Maar ook als je een dagje gaat shoppen met vriendinnen, dagje naar het strand gaat of als je met een laptop naar je werk moet is deze tas ideaal.
Door een binnenvakje voor een aantal spulletjes én een kleiner vakje voor bijvoorbeeld telefoon en sleutels, is het een fijne tas om overal mee naar toe te nemen. 

Nog een belangrijk aspect van onze tassen is, dat we ze in beperkte oplage laten maken. Je hebt een echte NAAMI tas die jouw stijl kenmerkt. 

Dus wil jij een mooie grote tas van een kwalitatief luxe stof? Kijk dan snel naar de beschikbare tassen!

Wees er snel bij, op is echt op. 

© 2018 - 2022 NAAMI | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel