Wow! Onze tassenlijn is out now!

Veel tijd hebben wij besteed aan deze prachtige en stuk voor stuk unieke tassen.  Wij willen tassen die stevig zijn,  er prachtig uit zien door de luxe stoffen en die ideaal zijn als je ze wilt dragen om je arm of om een kinderwagen. Een tas die; veel spullen kan dragen, een goede kwaliteit van stof heeft en duurzaam is.  Op deze eigenschappen hebben wij goed gelet en getest.

Onze unieke inslag is dat wij niet alleen voor jou een gave tas hebben gemaakt, maar dat ook je mini er vanaf nu fashionable bij kan lopen! Wat is er nu leuker dan samen te matchen?  Een Mommy & Mini tas! Je kan de tassen als set bestellen, of los. Wij hopen dat jij (en misschien ook je mini) er veel plezier aan beleven! 

De tas is groot genoeg voor om de stang van een wandelwagen of buggy. Door een binnenvakje voor een aantal spulletjes én een kleiner vakje voor bijvoorbeeld telefoon en sleutels, is het een fijne tas om overal mee naar toe te nemen. Of je nu naar je werk, het strand of de winkel gaat. 

Nog een belangrijk aspect van onze tassen is, dat we ze in beperkte oplage laten maken. We vinden het leuk dat we veel verloop hebben van de soorten stoffen om zo unieke tassen aan te kunnen bieden! Op deze manier kunnen we mooie luxe stoffen aanbieden en weet je zeker dat niet heel erg veel mensen dezelfde tas hebben. Je hebt een echte NAAMI tas die jouw stijl kenmerkt. 

Dus wil jij een mooie grote tas van een kwalitatief luxe stof? Kijk dan snel naar de beschikbare tassen! Wees er snel bij, op is echt op. 

© 2018 - 2021 NAAMI | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel