Verzenden

Natuurlijk pakken wij alle bestelling mooi voor je in! Het is een feestje om te ontvangen en uit te pakken of om weg te geven!​
Wij verzenden onze producten via Post.nl en sommige items passen door de brievenbus, hier hoef je dus niet voor thuis te blijven. ​

Voor grotere producten gebruiken wij ook een verzenddoosje, maar deze past niet door de brievenbus. Per bestelling wordt door het gewicht bepaald hoe duur het verzenden wordt of dat het brievenbuspost is.

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland:
Brievenbuspakketje tot 2kg: 
4,60
Pakketpost tot 10 kg : €7,25

België:
Pakket zonder Track & Trace tot 2kg: 9,80
Pakket met Track & Trace tot 2kg: 13,00

 

Levering

Wij werken snel en willen dat jullie ook snel de bestelling in huis hebben. Wij maken alles zelf en willen alles snel leveren, maar wél van hoogstaande kwaliteit. We streven naar verzending binnen 3 tot 5 dagen. Verzending van de genaaide en/of gepersonaliseerde producten kan 3 tot 7 dagen duren. 

 

Betalen

Wij en onze betaalmogelijkheden gebruiken een HTTPS (versleutelde) verbinding. Deze beveiligd optimaal tijdens het betalen. 
Bij gebruik van HTTPS wordt de data die wordt verstuurd versleuteld. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk te weten welke gegevens er verstuurd worden. 

Wij gebruiken 
Klarna als betaalterminal. Op uw afschrift zult u Klarna als betaling zien.

© 2018 - 2021 NAAMI | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel