Al sinds 2018 is NAAMI een merk dat staat voor kwalitatief goede producten, mooie stoffen én scherpe prijzen. 

Even vooraf: mijn naam is Jeanine Goldbach en ik ben destijds samen met mijn vriendin begonnen onder de naam Hout & About.
Wij hadden erg veel plezier en waren samen een goed team. Door allerlei omstandigheden moest zij helaas stoppen en ben ik verder gegaan.  Door uitbreiding van  het aanbod met onder andere de stoffen items, zoals de knuffeldoekjes en wikkeldoeken heb ik gekozen voor een nieuwe naam: NAAMI !

Ik ben enorm gemotiveerd, wil graag mooie producten afleveren en leg de lat hoog. Ik houd van kwalitatief mooie stoffen, die ook op een goede wijze zijn gebruikt voor onze producten. Zodat jij een ontzettend mooie letterhanger, wikkeldoek, bijtring en nog veel meer in handen kunt hebben. Ik wil graag producten maken die je als (aanstaande) moeder graag wilt hebben voor je kleintje. Of die je aan een vriendin, zus, buurvrouw of collega cadeau geeft! 

Het maken van de producten, het ontwerpen en het uitzoeken van de juiste materialen geeft mij veel energie. Het maken van kraammanden en liefde voor mooi en origineel inpakken zit er bij mij helemaal in! Ik word blij van de bestellingen en ga altijd enthousiast te werk. Mijn passie voor ondernemen zorgde ervoor dat ik  hier vol voor ga, een mooi en kwalitatief goed merk is wat we met NAAMI graag  willen neerzetten. 

Het jaar 2020 was geen gemakkelijke periode en zeker niet alleen voor mij . Naast de gevolgen van corona op tal van zaken,  zijn wij ook nog eens verhuisd en ook dat zorgde dat ik minder aandacht aan NAAMI kon geven...., maar gelukkig komen er nu betere tijden! 
Ik zit al weer vol leuke nieuwe ideetjes en samen met anderen ontwikkel ik telkens weer nieuwe leuke items. Zeker de producten gemaakt van stof, worden meer en meer uitgebreid. Zo leuk!  Maar hoe cute is ook de Mommy en mini lijn bij de mooie en zeker ook practische tassen.

NAAMI geeft mij zoveel energie en dat komt door jullie, mijn lieve klanten waar NAAMI zo vaak mooie dingen voor mag maken.
Ontzettend leuk  vind ik dat! Bedankt dat jullie NAAMI altijd weer weten te vinden. 

NAAMI staat graag voor je klaar en denkt graag mee!

 

Veel liefs,

Jeanine

 

- We do what we love and love what we do -

© 2018 - 2021 NAAMI | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel